ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΝΟΜΟΥ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Παθολόγοι

διάγνωση και θεραπεία παθολογικών νοσημάτων
παθολογικά ιατρεία στην Ελλάδα

Βασίλειος Παπαδόπουλος

Προσπαθήσαμε, κόντρα στους δύσκολους αυτούς καιρούς, να δημιουργήσουμε ένα χώρο καλαίσθητο, καθαρό, άνετο, φιλόξενο, εξυπηρετικό, εχέμυθο και πάνω από όλα ανθρώπινο.

Πρωταρχική σημασία είχε για μας η εξασφάλιση της συνεχούς λειτουργίας για ένα μεγάλο διάστημα του 24ώρου: 08:30-14:30 κάθε μέρα και 17:30-20:30 κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Πέμπτη, όπου οι ασθενείς θα μπορούν να προσέρχονται χωρίς ραντεβού. Επιπλέον, δίνεται η δυνατότητα επίσκεψης με ραντεβού εκτός των πιο πάνω ωρών κατόπιν συνεννόησης με τη Γραμματεία. Θέλαμε πάντα ο ασθενής να έχει άμεση πρόσβαση στο γιατρό του και για το λόγο αυτό, πέρα από το ότι εξασφαλίσαμε την παρουσία του βοηθητικού προσωπικού σε μόνιμη βάση, ενθαρρύνουμε την επικοινωνία μέσω ιστοσελίδας και e-mail ( vaspapmd@gmail.com).

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην αξιοποίηση όλων των διαθέσιμων τεχνικών μέσων για τη σωστή διάγνωση και αντιμετώπιση ιδιαίτερα των οξέων περιστατικών (βλέπε προσφερόμενες υπηρεσίες). Επιτακτική στάθηκε η οργάνωση και η συνεχής ενημέρωση του ιατρικού φακέλου των ασθενών μας. Ιδιαίτερα μετά την είσοδο της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης και της ηλεκτρονικής παραπεμπτικογράφησης όλα τα ηλεκτρονικά δεδομένα φιλοξενούνται στην ιστοσελίδα μας και είναι άμεσα προσβάσιμα από τον ασθενή ανά πάσα στιγμή μέσω του διαδικτύου με μία απλή αίτηση μέσω e-mail.

Στα πλαίσια της ανθρώπινης σχέσης που προσπαθούμε να αναπτύξουμε με τους ασθενείς μας προσφέρουμε αναψυκτικό ή καφέ σε περίπτωση που η αναμονή είναι πάνω από λίγα λεπτά. Επίσης, βρίσκονται διαθέσιμα βιβλία, λευκώματα, περιοδικά και εφημερίδες. Τέλος, η ατμόσφαιρα διανθίζεται από απαλή και μελωδική μουσική.
 
Αναζήτηση Περιοχών
Επαγγελματικές Κατηγορίες

© Παθολόγοι | All rights reserved